Vár KoBoldizsár MóKalandon!

MóKaland egy csodálatos hely, ahol sok tüneményes lény él, köztük a legérdekesebb KoBoldizsár.

KoBoldizsár minden idők, legkedvesebb, legbarátságosabb koboldja! Csupa jókedv ha találkozol vele csupán az az egyetlen baj, hogy…KoBoldizsárral nagyon nehéz találkozni…Ő a legszorgalmasabb kobold a világon, pirkadattól, napnyugtáig rója a mezőket, gyűjti a gyógynövényeket, kutatja a forrásokat, végzi koboldmunkáját! Nagyon szereti a gyerekeket de a sok munkája miatt sajnos kevés ideje marad találkozni és játszani velük. Ezért úgy döntött, hogy kedveskedik nekik és hagy egy aprócska meglepetést mindazoknak, akik megtalálják a koboldházikóját. Tudni kell, hogy KoBoldizsár háza nem egy rendhagyó ház, csupa mese és varázslat védi, azok találhatják meg akik tisztaszívűek, okosak és ügyesek! Megkért minket, hogy tolmácsoljuk nektek, szeretettel vár titeket Lázárfalván, az András Alapítvány székhelyén egy mókás, játszós, felderítős napra!

Programleírás:

 A terepjáték lényege, hogy a gyerekek egyénileg vagy csoportokra tömörülve különböző feladatokat megoldva találják meg KoBoldizsár házát. A megoldandó feladatok többnyire játékosan tanító jellegűek: tájékozódás, ügyesség, ismeretbővítés.

Az András Alapítvány fő irányvonala a népi hagyományőrzés, így a feladatok között is fellelhetőek a népi kultúrával kapcsolatos motívumok.

Főbb tudnivalók:

Javasolt korosztály: 9-11 év

Időtartam: 2-3 óra

Kapcsolat:           andrasalapitvany@yahoo.com, 074553376

                               

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük